PUPP PUPP – til mamma

Pupp pupp – til mamma er utsolgt! Første og andre opplag er borte vekk! Eller, det vil si, de er hjemme hos dere! Takk til alle dere som har kjøpt den, og velkommen alle nye mammaer og andre som heier på amming, til å bestille den!

Nå i den aktuelle situasjonen med diskusjon og aversjon og meninger og motstand mot og rundt amming, deler jeg dette bildet, 20 x 20 cm, blyant og akvarell, som er en illustrasjon fra nettopp Pupp pupp- til mamma.

Oxytocin, serotonin, melatonin,adrenalin. Hormoner som styrer livene våre. Amming frigjør oxytocin, det har jeg god og lang erfaring med fra egne ammestunder gjennom til sammen bortimot seks år. Det er en tid som var uvurderlig og unik for meg og mine barn. I denne boka forteller barnets stemme om viktigheten av nærheten, kommunikasjonen og den bobla mor og barn er inne i i den første og mest sårbare perioden i nyfødt alder.
Jeg synes det er uhørt at ammende får tilsnakk, kommentarer og beskjed om å avslutte mating av sine barn rundt om i verden. Det mest naturlige av alt skal være som det er, naturligvis. Så amm i veg, og » ta en Rema» som jeg gjorde da minstemann var baby. Han villle ha melk da vi var på handletur, så derfor lot jeg han få pupp, nettopp i butikken, mens vi gikk rundt og handla ferdig. Enkelt, og helt naturlig. Jeg møtte mange smil og fikk gode kommentarer på min handling og amming, og  jeg håper virkelig det får være virkelighet for dagens og framtidas ammedamer også! Jeg heier på dere!

Stå på og gi barna deres pupp når de vil, hvor de vil og så ofte de vil! 🙂
Ha en super dag!
Siri 6.10.2016

704821_257373807721956_1380588042_o